Zehnder Ribbon

  • Modern Italiaans design
  • Onzichtbare muurbevestiging
  • Leverbaar in alle kleuren en oppervlakken

Voor elk verwarmingssysteem een oplossing

Kies welk systeem je wilt gebruiken voor comfortabele warmte in huis.

Modern Italiaans design

Zehnder Ribbon is ontworpen door het gerenommeerde ontwerp- en architectuurbureau King & Miranda Design in Milaan. De designers lieten zich bij het ontwerp inspireren door de klassieke en hedendaagse Italiaanse architectuur. Dit vertaalden ze naar een elegant, eigentijds ontwerp; dynamisch gepositioneerde, platte buizen met kleine diepteverschillen. Dit maakt de Zehnder Ribbon een lust voor het oog en een functionele handdoekwarmer.

Onzichtbare muurbevestiging

Op het eerste oog lijkt de Zehnder Ribbon haast te zweven in de ruimte. Dit komt door de slim geplaatste muurbevestigingen. Bij een vooraanzicht zitten deze namelijk verstopt achter de collector. Hierdoor komt het elegante design van de Zehnder Ribbon nóg beter tot zijn recht in de ruimte.

Leverbaar in alle kleuren en oppervlakken

De Zehnder Ribbon is een echte eyecatcher. Deze designradiator past bij ieder interieur doordat het verkrijgbaar is in alle kleuren en oppervlakken van de Zehnder kleurenkaart.

Zehnder Kennisbank

Op zoek naar informatie over storingen, instructies, filters, een specifiek product of accessoires? In onze kennisbank vind je als installateur alle benodigde informatie.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Offerte aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Offerte aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

0 900 555 19 37
Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.