Elektrische leefruimte radiatoren

Een hele verdieping verwarmen terwijl je maar een klein deel nodig hebt? Dat is verleden tijd! Met de plug-in-radiator van Zehnder verwarm je enkel de ruimten die je wilt gebruiken. Zo creëer je een comfortabel klimaat in zowel je woon- als slaapkamer en geniet je van handige extra’s om het nóg makkelijker te maken. Met het weekprogramma en de openraam-detectie voldoen alle elektrische radiatoren van Zehnder aan de Europese richtlijnen voor energieprestaties en zijn ze conform het eco-design. Kortom: met deze elektrische woon- en slaapkamerradiatoren sluiten stijl en energie-efficiëntie naadloos op elkaar aan!

  • Draadloze bediening
  • Openraamdetectie
  • Bewegingssensor

Draadloze bediening

Elektrisch verwarmen wordt nóg makkelijker met een draadloos bedieningspaneel. Je plaatst de draadloze bediening op de gewenste plek in de kamer en stelt gemakkelijk een weekprogramma in. Zo is de ruimte warm wanneer je wilt en is onnodig stroomverbruik verleden tijd. En ga je op vakantie? Dan schakel je het programma eenvoudig uit en slaan je elektrische woon- of slaapkamerradiatoren niet aan.

Openraamdetectie

Het gebeurt misschien vaker dan je wilt: er staat een raam open terwijl de verwarming staat te gloeien. Met de openraamdetectie voorkom je dit, want op het moment dat er een open raam wordt gedetecteerd schakelt de plug-in-radiator vanzelf uit. Dat is het gemak van elektrische woonkamerradiatoren of slaapkamerradiatoren met openraamdetectie. En nog een groot voordeel: het voorkomt onnodig stroomverbruik!

Bewegingssensor

Wil je onnodig energieverbruik voorkomen, maar heb je ook een onregelmatig dagschema? Dan biedt de bewegingssensor van Zehnders elektrische radiator Fare Tech uitkomst. Zodra er gedurende een langere periode niemand in de ruimte is, schakelt deze vanzelf uit. Ideaal!   

Bekijk het overzicht (met alle modelnummers, afmetingen, bestelgegevens en technische mogelijkheden) van alle elektrische woonkamerradiatoren en alle elektrische slaapkamerradiatoren.

Bekijk alle woon- en slaapkamerradiatoren

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Offerte aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Offerte aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

0 900 555 19 37
Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.