De ideale combinatie tussen warmtepomp en WTW

Deze gouden combinatie heeft inmiddels haar sporen verdiend: de warmtepomp en de WTW-unit. Samen leveren deze binnenklimaatoplossingen geweldige prestaties waarbij ze ook nog eens (energie)kosten besparen. Maar haal jij al alles uit dit duurzame duo? Jerome Corba vertelt het je!

Ook interessant

vanpagina’s
Renoveren = ventileren

In dit webinar slaan experts van Zehnder en Rensa de handen ineen en leggen je uit hoe goede ventilatie een onderdeel vormt van een duurzame woning.

Zehnder
Oververhitting voorkomen (TO-juli & BENG)
Het nieuwe normaal; een gezond klaslokaal!

Verse lucht is essentieel voor kinderen en hun schoolprestaties. Laat je informeren over de toegankelijke oplossingen in schoolventilatie.

Wet- en regelgeving: BENG & ventilatie

Wat betekenen de veranderingen in de wet- en regelgeving op het gebied van ventilatie voor jou? Jerôme Corba en Ellen Feddes leggen het je haarfijn uit.

ComfoAir Q Vs. ComfoAir E (7 oktober 2020)

De ComfoAir Q en de ComfoAir E: beide sterke, stille, energiezuinige ventilatie-units met warmteterugwinning. Welke is in de praktijk voor jou de beste keuze? Martijn Timmermans zet alle verschillen tussen de twee units voor je op een rij. Zo heb jij nooit meer last van keuzestress.

Climate Switch; hoe win je koude terug in de zomer

Tijdens dit webinar leer je van Jerôme Corba meer over de verschillende technieken die standaard in het ventilatiesysteem met balansventilatie zitten, wat deze precies doen en welke elementen nog meer beschikbaar zijn om een aangenaam en gezond binnenklimaat te creëren.

De relatie tussen ventilatie en gezondheid

Weet je dat ventilatie bijdraagt aan een gezond binnenklimaat in huis? Wetenschapper Bart Cremers brengt interessantste conclusies uit verschillende onderzoeken samen en legt uit wat de relatie is tussen ventilatie en gezondheid.

BENG; hoe voorkom je oververhitting?

Oververhitting is een groeiend probleem in deze tijd van verstedelijking. Hoe zorg je voor een energiezuinig, gezond, maar ook comfortabel binnenklimaat? En hoe zit dat met de komende BENG wet- en regelgeving? Rutger Naber deelt het graag met je.

[Translate to Nederlands:]
WTW; van ontwerp tot inregelen

Met behulp van een WTW-unit kun je een uitmuntend ventilatiesysteem neerzetten. Maar hoe doe je dat? Alles begint met een goed ontwerp en eindigt met de perfecte inregeling. Nico Horst neemt je stap voor stap mee op weg naar een gezond binnenklimaat.

Waarom balansventilatie beter presteert dan raamventilatie

In dit webinar presenteert wetenschapper Bart Cremers het verschil in binnenluchtkwaliteit tussen handmatige raamventilatie en gebalanceerde ventilatiesystemen.

Gezonde woning: fix het met ventilatie

Ventilatie is een hot topic. Mede door COVID-19 zijn mensen zich meer bewust van de relatie tussen ventilatie en gezondheid. Ontdek wat jij als bewoner kunt doen om je huis gezond te maken.

Keep it cool. Hoe koel je met ventilatielucht?

Oververhitting van woningen in de zomermaanden ligt op de loer. Zomers worden heter en nieuwbouwwoningen zijn beter geïsoleerd: extra aandacht voor ventilatie en koeling is hard nodig, juist buiten het stookseizoen om. In dit webinar nemen we je mee in de technische mogelijkheden en aandachtspunten van het koelen met ventilatietechniek.

Rol van ventilatie in de EPBD3 en SWK regelgeving

Zie jij door het bos aan veranderende regelgeving nog waar de bomen staan? In dit webinar vertelt Jerôme Corba wat de status is van de EPBD3 en SWK regelgeving en gaat met name in op de rol van ventilatie. Zo weet je weer wat je te wachten staat.

ComfoAir Q Vs. ComfoAir E (29 april 2020)

De ComfoAir Q en de ComfoAir E: beide sterke, stille, energiezuinige ventilatie-units met warmteterugwinning. Maar welke is in de praktijk voor jou de beste keuze? Martijn Timmermans zet alle verschillen tussen de twee units voor je op een rij. Zo heb jij nooit meer last van keuzestress.

[Translate to Nederlands:]
Alles wat je moet weten over gezoneerd ventileren

In dit webinar gaan adviseur Jerôme Corba en productmanager Astrid de Groot dieper in op het beleid rond comfortabel en energiezuinig ventileren, de voordelen van de 70%-regel in het Bouwbesluit, de techniek van een gezoneerd systeem en sensoren en de comfortbeleving van bewoners bij woningen met meerdere ventilatiezones.

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht.

Algemeen-verzoek

Naar contactformulier

Offerte aanvragen

Naar contactformulier

Verzoek om service en reserveonderdelen

Naar contactformulier
Nog vragen? Bel ons gerust.

Algemeen verzoek

+31 (0) 38 429 69 11

Offerte aanvragen

+31 (0) 38 429 62 20

Verzoek om service en reserveonderdelen

Vrij nummer

0 900 555 19 37
Profiteer van voordelen op ons MyZehnder-portaal. Log in met uw bekende toegangsgegevens of registreer u voor de eerste keer.